Tervetuloa hyvinvoinnin kauppaan

Tervetuloa aloe-kauppani kotisivuille!

Täältä löydät laadukkaat tuotteet niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin hyvinvointiin, koko perheelle. Laajassa valikoimassa on ravintolisiä, ihonhoitotuotteita, sekä tuotteita kotiin. Lisäksi valikoimaan kuuluvat tehokkaat fitness-tuotteet. 

Useimmissa tuotteissa on pohjana Aloe vera - ominaisuuksiltaan pehmentävä, kosteuttava, rauhoittava ja tunnettu jo vuosisatoja. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juovat aloe veraa myös ravintolisän muodossa. Kokeile ja ihastu Forever Livingin Aloe vera -tuotteisiin!

Verkkokaupassa voit hoitaa ostoksesi kätevästi. Tuotteet välilehdeltä löydät lisätietoa kunkin tuotteen alta. Tilaukset voit tehdä vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla,viestillä tai soittamalla.

Tuotteet toimitan 5-10 päivän kuluessa varastotilanteesta riippuen. Maksuvaihtoehtoina ovat korttimaksu, tilisiirto, MobilePay tai Klarna-maksupalvelu.

Haluatko järjestää sinulle ja ystävillesi mukavan hemmotteluhetken (voit valita käsi-, kasvo- tai jalkahemmottelun) ja ansaita näin 30€ lahjakortin Aloe-kauppaani? Ota yhteyttä niin kerron lisää!